top of page

Bezorgen en Retourneren

Bij Beevit heb je keuze uit diverse bezorgmogelijkheden, zo ontvang je je bestelling altijd op de voor jou gewenste manier. Onze huidige levertijd is 2-7 werkdagen.

Bezorgen

bezorgen bezorgkosten beevit_edited.png

Standaard verzending

€5,95 of GRATIS bij besteding vanaf €30,-

internationaal leverin beevit_edited.png

Internationale bezorging

€11,95 of GRATIS bij besteding vanaf €100,-

Levering

Onze pakketten worden via de standaarddienstverlening van PostNL geleverd. Dit betekent dat de bezorger ervoor kan kiezen om het pakket bij de buren af te leveren of om een nieuwe poging te doen op een andere dag wanneer je niet aanwezig bent tijdens het bezorgmoment. In beide gevallen ontvang je een briefje van PostNL in je brievenbus.

 

Indien je bij een tweede aflever poging niet aanwezig bent en de bezorger het pakket niet bij de buren heeft afgeleverd, zal het pakket bij een PostNL afhaalpunt bij jou in de buurt afgeleverd worden. De bezorger laat in dit geval een notitie bij je achter met het adres van deze specifieke locatie.

Retourneren

Artikelen die reeds gebruikt of geopend zijn, worden niet retour genomen. Door het openen en eventueel uitproberen van een artikel ontstaan gebruikssporen: hierdoor is het artikel onverkoopbaar voor Beevit. Wij beloven onze klanten immers altijd nieuwe en ongeschonden producten.

Je kunt ongebruikte artikelen tot 14 dagen na aankoop retourneren

Retour beevit retourneren_edited.png

Maak eenvoudig Retour aan 

Retourformulier

Bedankt, uw retour is succesvol aangemeld u ontvangt binnekort een mail hierover.

bottom of page