top of page

Propolis extract

Propolis, dat uit een rijke inhoud bestaat, is door de geschiedenis heen door mensen geconsumeerd als medicijn bij de behandeling van verschillende infecties.

Propolis is een product dat door bijen wordt gebruikt om de honingraten in de korf te steriliseren, de korf te beschermen tegen insecten, schimmels en bacteriën van buitenaf.

 

Propolis wordt ook gebruikt om de hygiëne van de bijenkorf te verzekeren dankzij zijn antibacteriële eigenschap en om de verdediging van de bijenkorf te versterken.

 

Propolis is met vitamine B1, B2, C en E ook rijk aan mineralen zoals zink, koper, ijzer, calcium, magnesium, natrium en kalium. Propolis staat erom bekend schadelijke virussen en bacteriën te helpen vernietigen bij gebruik door mensen. Het is een natuurlijk product dat door volwassenen en kinderen kan worden gebruikt om het immuunsysteem te versterken. Propolis staat bekend als effectief tegen schimmels en kan ook worden gebruikt om aan de behoefte aan antioxidanten te voldoen.

 

Wat zijn de voordelen van Propolis?

Er is vastgesteld dat propolis, dat bestaat uit 50% hars, 30% bijenwas, 10% essentiële en aromatische oliën, 5% pollen en 5% minerale stoffen en organische reststoffen, veel positieve effecten heeft op de menselijke gezondheid.

Propolis is een zeer rijk product in termen van voordelen. Naast zijn antibacteriële, antivirale, antischimmel- en ontstekingsremmende inhoud, is het bekend dat het preventieve en therapeutische eigenschappen heeft voor veel verschillende aandoeningen.

porpolis beeo beevit.nl water oplosbaar

Op voorraad

12,95 EUR

Deze druppels kunt u mengen met bijvoorbeeld yoghurt, muesli, melk of frisdrank. Dosering van kinderen 4-10 jaar tussen de 10/40 druppels per dag. Boven de 11 jaar tussen de 20/80 druppels.

Bijenproducten kunnen bij sommige gevoelige mensen een allergische reactie veroorzaken.

Niet geschikt voor kinderen jonger dan 4 jaar

Onze producten worden geproduceerd in onze ISO 22000,ISO 9001- en GMP-gecertificeerde vestigingen.

Shop

bottom of page