top of page
Bio mondspray propolis spray biologisch adem verfrissend natuurlijk sprey spray

Op voorraad

13,95 EUR

PROPOLIS MONDSPRAY

 

⭐️Reinigt luchtwegen

⭐️Verlicht direct keelpijn

⭐️Beschermt tegen bacteriën

⭐️verfrist adem

⭐️100% natuurlijk, gemaakt van Propolis

Bestaande uit de woorden pro (voorkant) + polis (stad), is propolis de voorreiniger van de bijenkorf, de leefruimte van bijen.

Bijen bedekken hun honingraatogen met pure propolis en doen er vervolgens hun honing, jongen en voedsel op. Zo worden de door de bij geproduceerde producten in de korf bewaard zonder te bederven.

 

Pure Propolis is een natuurlijk bijenproduct dat bestaat uit fenolen en flavonoïden die door bijen worden verzameld uit de bladeren, stengels en knoppen van planten. Pure Propolis is als de rechterarm van de bij in de korf... Het vervult veel taken, van het dichten van de scheuren in de korf, het voorkomen van ongedierte dat niet uit de kolonie kan worden gegooid, het versterken van de honingraten en het schoonmaken ervan.

Het wordt aanbevolen om de propolis mondspray 2 tot 3 keer per dag te consumeren.

Actief bestanddeel: Pure Anatolische Propolis (6%)

Hulpstoffen: water, honing, glycol, menthol

Bewaarcondities: Bewaar het product in een droge omgeving, bij kamertemperatuur (circa 22 °C), beschermen tegen hogere temperaturen en zonlicht.

Waarschuwing: Het wordt niet aanbevolen om honing en producten die honing bevatten te geven aan baby's jonger dan 12 maanden.

Shop

bottom of page